Bedriftsfotografering Admincontrol Oslo

En av de mange tingene som bedrifter må huske på, er å ha en nettside med bilder av de ansatte. Ettersom vi vanligvis kontakter en bedrift via epost eller telefon, kan det være svært viktig at vi har et ansikt på den vi snakker med. En annen ting å huske på spesielt når det er et stort selskap med mye ansatte er at bildene av personalet ser mer eller mindre like ut. Det er en kjensgjerning at menneskehjernen ikke kan absorbere for mye informasjon og at vi som mennesker blir usikre når vi mottar for mye informasjon. Et fotografi er også informasjon, så det blir viktig at bildene har et felles tema for å forenkle informasjonen. Det er også av stor betydning at bildene matcher fargemessig med designet på nettsiden. Alt i alt skaper dette et harmonisk uttrykk på nettsiden din.

Sommeren 2019 fotograferte jeg personalet på Admincontrol. Vi bestemte oss for et enkelt tema med svart-hvitt-bilder og en enkel tekstur som bakgrunn. Dette temaet passet deres nettsteddesign best. Svart-hvitt personalbilder har blitt stadig mer populært ettersom fraværet av farger gjør bildene enkle og tidløse. Da jeg fotograferte personalet, satte jeg frem en stol som alle kunne sitte på når de ble fotografert. Jeg brukte blitser som fikk stå på samme sted gjennom hele fotograferingen og jeg brukte samme lysstyrke for at lysbildet skulle bli likt på alle bildene. Personalet som ble fotografert kunne sitte på litt forskjellige måter for at bildene ikke skulle bli for stereotype, men ellers var alt ved det samme.

Jeg fotograferte de ansatte i møterommet på firmaet med et mobilt studio i stedet for i studio for å gjøre logistikken enklere. Det eneste personalet trengte å gjøre var å gå til møterommet i noen minutter for å bli fotografert og velge hvilke av bildene de ville at jeg skulle redigere. På bare fire timer klarte jeg å fotografere 33 personer. Da var det bare etterbehandlingen igjen, som tar litt tid, men totalt sett vil det være svært tidseffektivt å fotografere personalet i lokalene deres.

Nedenfor kan du se noen forskjellige bilder fra dagen min med Admincontrol. De seks første bildene er svart-hvitt slik de ble levert til selskapet. Jeg har også lagt til noen andre bilder av selskapets ansatte hvor jeg viser forskjellige tema. Disse har aldri blitt levert til bedriften slik de ser ut her. Jeg vil vise dere hvor enkelt jeg kan endre tema med forskjellige farger og teksturer i etterkant med redigeringsprogram.

Trenger du profesjonelle portretter av ansatte? Jeg har åtte års erfaring innen bedriftsfotografering.

Spørsmål eller bestillinger: 45398843, mail@pixpep.no, messenger

Vi engasjerte Peter Nilsson for å ta profesjonelle portrettbilder av alle ansatte samt situasjonsbilder for bruk i vår kommunikasjon og markedsføring. Peter er en ytterst profesjonell og dyktig fotograf med lang og god erfaring. Vi er meget godt fornøyd med bildene vi fikk. Daniel Vadet Hansen CMO Admincontrol

For mer informasjon og eksempelbilder for bedrifter klikk her.

Spørsmål eller bestillinger: 45398843, mail@pixpep.no