Foto av gifteringer bryllup Oscarsborg festning Drøbak

Priser bryllupsfotografering Oslo

På denne siden kan du lese alt du trenger å vite om mine priser for bryllupsfotografering i Oslo og omegn.

Hvis du har spørsmål eller synes noe mangler i beskrivelsen min, er du velkommen til å kontakte meg.

Spørsmål eller bestillinger: +47 45398843 mail@pixpep.no

Nedenfor pakker er eksempler. Du kan legge til ekstra timer til alle pakker og bygge dine egne pakker. I høysesongen er halvdagspakken den minste pakken som kan bestilles på lørdager og mini pakken er den minste pakken på ukedager. I lavsesong er mini pakken den minste pakken på lørdager og ukedager.

Heldagspakken inkluderer alt fra planleggingsmøte før bryllupet, forberedelser, vielse, foto på lokasjon, resepsjon, gruppefoto med venner og slekt, stemningsbilder fra bryllupsmiddag og fest, kakeskjæring, brudevals m.m.

Andre pakker inkluderer deler av hele dagen. Vi bestemmer hvilke deler som skal være med på planleggingsmøte. Jeg anbefaler, dere velger. 

Heldagspakken inkluderer 400-500 høy oppløselige digitale bilder som redigeres i både farge og sort/hvitt.

Halvdagspakken inkluderer 200-300 høy oppløselige digitale bilder som redigeres i både farge og sort/hvitt.

Liten pakke inkluderer 100-200 høy oppløselige digitale bilder som redigeres i både farge og sort/hvitt.

Mini pakke inkluderer 100+ høy oppløselige digitale bilder som redigeres i både farge og sort/hvitt.

Fotografering er det jeg gjør best, men jeg kan også filme. Hvis du også ønsker film fra bryllupet ditt, kan jeg hjelpe deg, men jeg vil gjerne snakke med deg om dine behov på forhånd. Min erfaring er at det er en risiko forbundet med at fotografen både fotograferer og filmer bryllupet. Det du vinner på det ene, taper du på det andre, så det er viktig at vi snakker gjennom alt på forhånd, slik at vi har en god plan som dekker dine behov.

Bryllupsalbum kan bestilles etter bryllupet. Pris fra 5500 NOK + frakt for et album. Hvis du vil bestille eksemplarer til familie og venner, kan du kjøpe dem til min kostpris 1200 NOK + frakt.