Brudepar hånd i hånd på sommer eng

Mine kunder sier

Her kan du lese spontane tilbakemeldinger fra kundene mine.

”Nå har vi gått igjennom bildene og det er så mange fantastiske bilder!! De var helt nydelige!! ☺️ Du er virkelig fanget øyeblikkene! Videoene var kjempefine, du har virkelig jobbet! Du er anbefalt til mine venninner 🙂 Og igjen, tusen takk!!”

Kjersti og Riccardo

”En kjempe opplevelse å bli fotografert av Peter (PixPep) på bryllupet vårt 😁
Profesjonell og service innstilt på alle mulige måter, vi følte oss i ivaretatt fra start til slutt 😁 Anbefaler han på det sterkeste 😁”

Chris Raymond Gjeldokk

Da vi så pixpep / Peter sine bilder var vi ikke i tvil om at vi ønsket å bruke han som vår bryllupsfotograf, og vi kunne ikke vært mer fornøyde! Bildene taler for seg selv! I tillegg var Peter flink til å få oss til å slappe av forran kamera og han var både lyttende og initiativrik under fotograferingen. Rett og slett profesjonell fra begynnelse til slutt. Vi anbefaler pixpep / Peter på det varmeste.

Henriette og Marius

Tusen takk for veldig proff opplevelse på vår store dag og TUSEN takk for fantastiske bilder! Vi har fått det vi drømte om og mer – fine portretter og stemningsfulle bilder :)”

Amanda og Petter

”Hei Peter! Vil bare si at vi er så glade for de fine bildene! Jo mer vi ser på dem, jo ​​mer setter vi pris på dem. Fantastiske bakgrunner og lys. Profesjonell! Nok en gang takk 🙏”

Katarina & Ulf

”We had a very positive experience with the photographer Peter on our wedding day in Oslo! Peter delivers not just nice pictures with high quality, but also nice service! He is flexible, punctual and has good understanding of his client. It was easy to communicate with him what I highly appreciate. After looking through ”100 of websites” of photographs in Oslo, I was really happy to find his website where everything is clearly described and there are no covered expenses like by many other photographers.”

Xeniya

”Tusen tusen takk for at du var med på å gjøre dagen vår til et stort minne!”

Lasse og Aya Bjerknæs-Jacobsen

”Takk igjen for at du gjorde det så enkelt for oss å ta flotte bilder. Vi er superfornøyde med resultatet og vi er spesielt glade for de fine bildene av gjestene.😀”

Marie & Daniel

”Tuuusen tack för bilderna! Dom blev så bra! Helt otroligt att du lyckas ta så fina bilder 😍 vi är supernöjda!”

Nathalie och Marcus

”Veldig flink fotograf! Anbefales!”

Remy & Kjersti

”Tusen takk for de fine bildene du tok på bryllupet vårt! Du gjorde en veldig god jobb og vi er super fornøyd!”

Iselin og Petter

”Hei Peter, Tusen takk for fantastiske bilder! Nå har vi sett gjennom og det var som å oppleve dagen på nytt😀 Du har fanget så mange fine og rørende øyeblikk som vi ikke fikk med oss i løpet av dagen. Det er vi så glade for! Vi kan absolutt anbefale deg videre til andre som skal gifte seg, og tar kontakt dersom det kommer andre anledninger der vi trenger en fotograf!”

Petter og Karianne

”Takk for at du udødeliggjorde kjærligheten vår og for alle de vakre bildene. Du er kjempebra! Veldig bra jobbet! 👏.”

Nini og Elias

”The photos are just woooow! I have found many breathtaking and truly powerful images!”

Agne Kiviselg

”Tusen takk igjen for de fantastiske bildene! Vi er veldig fornøyde!”

Ines og Fabian

”Thank you so much Peter for your  professionalism and beautiful energy 😍 it made our experience very joyful and creative. We love all of the photos! Thank you for capturing our love! ”

Kamila and Tiago

”Tusen takk Peter for alle de flotte minnene og bildene fra bryllupsdagen vår i Oslo.”

Ulf og Katarina

”Hei Peter! Tusen takk for en virkelig fin opplevelse på fredag. Vi snakket mye om det i ettertid, at vi satte stor pris på at du klarte å skape god stemning og hadde så god kontroll på fine locations! 🙂 For to som synes at det kan være veldig slitsomt å bli tatt bilde av, så var dette virkelig en positiv opplevelse og sist, men ikke minst, vil vi også gjerne si tusen takk for mange fine bilder – vi er virkelig veldig fornøyde.:) ”

Tyra og Erlend.