Bryllup Gol stavkirke Bygdøy

9. april 2022 dro jeg til Bygdøy for å fotografere bryllupet til Astrid og Jan.

Bryllupet var i Gol stavkirke på Bygdøy. En veldig vakker og gammel kirke. Den ble bygget allerede på 1200-tallet i Gol og flyttet til Bygdøy på slutten av 1800-tallet.

Etter vielsen dro jeg og paret ned til Oslofjorden ved Vikingskipshuset i Bygdøy for å ta parportretter. Vi hadde litt tid så vi rakk bare noen få portretter av paret før det var tid for å gå videre til bryllupsmiddagen på Folkemuseet hvor vi koste oss med god mat og morsomme taler. Jeg ble til paret holdt sine taler til hverandre før det var på tide for meg å reise hjem etter en hyggelig dag med et utrolig hyggelig par.

Hvis du vil se flere bryllupsbilder, klikk på bildegalleri bryllup.

Trenger du en bryllupsfotograf i Oslo eller et annet sted? Jeg fotograferer bryllup over hele Norge. Spørsmål eller bestillinger: 45398843, mail@pixpep.no