Bryllup Hakadal kirke Nittedal

Sommeren 2022 fikk jeg æren av å fotografere Silje og Martins bryllup i Hakadal, Nittedal. Jeg har aldri vært i Hakadal før og ble positivt overrasket over hvor vakkert området var. Kirken i Hakadal lå på en fjelltopp med utsikt over dalen og den vakre naturen. Hakadal kirke var en gammel vakker kirke bygget tidlig på 1600-tallet.

Dagen begynte med vielse i Hakadal kirke. Etter vielsen dro brudeparet og jeg videre til Rotnes bruk i Nittedal for bryllupsmiddag. Før middag gikk brudeparet og jeg en tur i omgivelsene rundt Rotnes bruk for å ta bryllupsportretter av paret.

Selv her på Rotnes bruk ble jeg positivt overrasket over hvor fine omgivelsene var. Her var det vakker natur og gamle bygninger som vi brukte som bakgrunn da jeg tok portretter av det nydelige paret.

Vi dro så videre til Rotnes bruk for å spise middag. Rotnes bruk selskapslokale var også et fint sted å fotografere bryllupsmiddagen Lokalene var gamle, men godt vedlikeholdt og de flommet inn i lys fra solnedgangen, noe som gjorde det lettere for meg som fotograf å kunne ta fine bilder.

Ekteparet hadde invitert mange gjester og festsalen var full av folk som nøt god mat og drikke, hørte på taler og skålte for hverandre.

En fin dag på et fint sted med et vakkert par.

Hvis du vil se flere bryllupsbilder, klikk på bildegalleri bryllup.

Trenger du en bryllupsfotograf i Hakadal Nittedal? Spørsmål eller bestillinger: 45398843, mail@pixpep.no