faren-overleverer-bruden-til-brudgommen-i-Manglerud-kirke

Bryllup Manglerud kirke

En solfylt søndag i august 2021 møtte jeg Helene og Kevin på en kafé på Grünerløkka i Oslo. Vi møttes for å diskutere bryllupet deres som skulle være 16 oktober samme år. Som vanlig når jeg møter nye kunder går vi gjennom planene deres for dagen og hvilke ønsker de har. Når jeg møter kunder har jeg alltid en liste med spørsmål som jeg går gjennom, slik at jeg får svar på alt jeg trenger å vite til den store dagen deres. Vi hadde en hyggelig samtale og ble enige om at jeg skulle ta bilder av dagen deres og de ville at jeg skulle være med dem hele dagen fra brudens forberedelser til brudevalsen. Lørdag 16. oktober startet jeg med å møte Helen og hennes forlover i den kommende brudens hjem. Jeg tok bilder av forberedelsene og tok noen portrettbilder av Helene og hennes forlover og hennes søster da hun var ferdig med alle forberedelsene og hadde på seg brudekjolen. Vi dro så videre til Mangleruds kirke hvor vielsen skulle være. Jeg gikk i forkant og fotograferte bryllupsgjestene og den ventende brudgommen før det var tid for Helene å gjøre entré med faren som overlot bruden til brudgommen. Etter bryllupet og gratulasjonene utenfor dro jeg videre sammen med brudeparet for å fotografere dem på Akershus festning hvor brudgommen hadde fridd til bruden tidligere samme år. Akershus festning er et av mine favorittsteder i Oslo for å fotografere brudepar da det byr på fine og spennende omgivelser som passer bra for brudepar. Etter å ha fotografert rundt i Akershus festning i en time eller så, bestemte vi oss for å gå til festlokalet og ta noen siste portretter der før bryllupsmiddagen begynte. Festlokalet var Solstua i Holmenkollen i Oslo. Solstua ligger høyt oppe med fin utsikt over Oslo. Her fotograferte jeg paret alene og sammen med venner og forlover og familie før bryllupsmiddagen begynte. Å ta bilder i et festlokale og prøve å fange stemningen fra både bryllupsmiddagen og festen er en utfordring. Ofte er selskapslokaler dårlig opplyst og dette gir mørke bilder. Slik var det ikke med Solstua. Her hadde de godt med lys men rommet var veldig trangt og gjør det vanskelig å finne interessante vinkler. Jeg gjorde mitt beste og fokuserte på å fange stemningen og lage bilder av talerne og deres forhold til paret. Ved midnatt var det tid for å kutte bryllupskaken og etter det fulgte brudevalsen som avsluttet en morsom og minnerik dag med et fantastisk brudepar.

Hvis du vil se flere bryllupsbilder, klikk på bildegalleri bryllup.

Trenger du en bryllupsfotograf? Spørsmål eller bestillinger: 45398843, mail@pixpep.no