Bryllupsparet kysser hverandre etter vielsen i Oslo rådhus.

Gifte seg i Oslo Rådhus – Alt du trenger å vite

Ungt par på vei opp trappen for å gifte seg i Rådhuset i Oslo.

Jeg har fotografert mange bryllup i Oslo Rådhus og synes det er et veldig bra sted for bryllupspar å gifte seg. Det er også et veldig bra sted å fotografere brudepar. Denne artikkelen er for deg som vurderer å gifte deg på Oslo Rådhus og trenger mer informasjon.

Håper artikkelen min kan hjelpe deg med å ta en beslutning om Rådhuset i Oslo er der du vil gifte deg. Hvis du har spørsmål, kan du alltid kontakte meg for en gratis konsultasjon.

Drømmer du om en romantisk og intim vielse på Oslo Rådhus? Da er du ikke alene! Oslo Rådhus er en av de mest populære stedene å gifte seg i Oslo, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Det vakre bygget, den sentrale beliggenheten og den personlige stemningen gjør det til det perfekte stedet for en uforglemmelig vielse. I denne artikkelen vil vi gi deg alt du trenger å vite for å planlegge ditt eget bryllup på Oslo Rådhus.

Brudepar koser seg ved søylene utenfor Rådhuset i Oslo.
Bryllupspar utenfor Oslo Rådhus

Oslo Rådhus er en av de mest ikoniske bygningene i Oslo, og har en sentral plassering midt i byen. Bygget ble ferdigstilt i 1950, og har siden vært en populær destinasjon for bryllup og andre store begivenheter. Det er også hjemmet til Oslo kommunes administrasjon. Hvert år gjennomføres det ca. 2000 vielser i Rådhuset.

Brudeparet går hånd i hånd ned trappen til Oslo rådhus.
Brudepar og gjester i Munchrommet i Oslo Rådhus.

En vielse på Oslo Rådhus inkluderer en personlig seremoni ledet av en vigsler, samt musikk og dekorasjoner etter ønske. Det er også mulig å bestille blomster og ringbærere til vielsen. Etter seremonien kan brudeparet og gjestene nyte champagne og kake på stedet.

Prisen for en vielse på Oslo Rådhus varierer avhengig av antall gjester og hvilket seremonirom du velger. For deg/dere som har folkeregistrert adresse i Oslo eller i utlandet: Onsdag og fredag: gratis. Lørdag: 2050 kroner. Det er også mulig å bestille ekstratjenester som blomster, og musikk for en ekstra kostnad.

Vielse Oslo Rådhus
Bryllupsparet kysser hverandre etter vielsen i Oslo rådhus.

Det er viktig å huske på at Oslo Rådhus er en populær destinasjon for bryllup, så det kan være lurt å booke tidlig for å sikre deg den dagen og tidspunktet du ønsker. Det er også viktig å sjekke med kommunen om eventuelle begrensninger på antall gjester eller andre restriksjoner på grunn av Covid-19.

Giftemål i Oslo rådhus er en populær og enkel måte å binde ekteskap på for mange par. Det ligger sentralt i Oslo, og det er enkelt for både brudeparet og gjestene å finne frem. Det kan også være praktisk fordi Oslo rådhus tilbyr enkle og effektive løsninger for å planlegge og organisere bryllupet ditt, slik at du kan fokusere på å nyte dagen sammen med din partner og dine nærmeste.

brudepar på balkongen inne i Rådhuset i Oslo
Nygift par ved fontenen på Rådhusplassen i Oslo.

Å gifte seg i Oslo rådhus kan også gi en vakker setting for bryllupet ditt. Rådhuset er en imponerende bygning med vakre hager og ligger ved sjøen, noe som kan gi et flott bakteppe for bryllupsbilder og skape en minneverdig opplevelse for både deg og dine gjester.

I tillegg kan det å gifte seg i Oslo rådhus være et rimeligere alternativ enn å velge en annen bryllupslokasjon eller sted. Dette kan være en fordel for par som ønsker å spare penger eller som ikke ønsker å bruke store summer på bryllupet.

Portrett av brudeparet utenfor munchrommet i Oslo rådhus.

For noen par kan giftemål i Oslo rådhus også ha en symbolsk verdi, da rådhuset representerer byen og dens historie. Dette kan være en passende måte å vise sin tilknytning til Oslo og Norge på, spesielt hvis du eller din partner har en sterk tilknytning til byen eller landet.

Alt i alt kan giftemål i Oslo rådhus være et flott alternativ for mange par som ønsker å binde ekteskapet på en enkel, vakker og symbolsk måte.

Hvis du vil se flere bilder som jeg har fotografert på rådhuset, kan du klikke på følgende lenke: Bryllup Rådhuset. Hvis du vil se bilder fra bryllup i kirken og brudeportretter på ulike lokasjoner, festbilder og mye mer., kan du sjekke følgende lenke: Bryllup portfolio. Du kan også sjekke blogger jeg har skrevet fra bryllup jeg fotografert på rådhuset. Blogg 1. Blogg 2. Blogg 3.

Spørsmål eller bestillinger: +47 45398843, mail@pixpep.no

Vi ønsker dere lykke til!

Brudgommen gir bruden gifteringen på Rådhuset i Oslo.