Kjærestefotografering vintern 2022 Sandaker Oslo

Kjærestefotografering Sandaker Oslo

I januar 2022 dro jeg til Sandaker for å møte Helene og Anton for å planlegge deres kommende bryllup til sommeren. Som en tjeneste til kundene mine får de sjansen til å møte og diskutere planene deres for bryllupet deres før de bestiller meg som bryllupsfotograf. Ettersom jeg har fotografert mange bryllup før, blir det satt pris på av mine kunder da de kan stille spørsmål om hvordan de skal gjøre i bryllupet deres og jeg kan gi tips ikke bare om fotograferingen men også hva de kan tenke på når det kommer til bryllupet i generell. Vi hadde det hyggelig og drakk kaffe og diskuterte ulike saker rundt bryllupet og fotograferingen av det før vi endte opp med å gå ut i området der de bor og ta noen bilder av paret som de kan bruke til invitasjonene sine og til sosiale medier. Det var et hyggelig møte med et hyggelig par og jeg ser frem til å møte dem igjen i sommer og forevige bryllupsdagen deres. 

Trenger du en bryllupsfotograf? Spørsmål eller bestillinger: 45398843, mail@pixpep.no