Livsstilsfotograf i Oslo

Hva er livsstil? Svaret på det spørsmålet har mange svar. Mange tenker på helse som en livsstil og selvfølgelig er helse knyttet til en sunn livsstil. Men selv en usunn livsstil er en livsstil.

For meg handler livsstil mer om hva vi gjør, og dette kan inkludere helse, men trenger ikke å ha noe med helse å gjøre. For meg handler livsstil om hva vi liker å gjøre når vi er fri til å gjøre det vi vil. Det handler om å uttrykke hvem vi er gjennom det vi gjør.

Noen liker mote og liker å kle seg – noen liker å trene kroppen sin – andre liker bare å være i naturen – eller kanskje gå på tur i naturen. Andre har en livsstil som innebærer å underholde seg selv, kanskje ved å spille spill på datamaskinen eller kanskje se serier og filmer.

Jeg liker å fotografere. Jeg liker begge å jobbe med fotografering, dvs. utføre oppdrag fra en kunde og fotografere barna deres, eller kanskje fotografere bryllupet deres, etc. Når jeg ikke har et oppdrag, jobber jeg for meg selv med mine egne prosjekter innen fotografering, så min livsstil er å være fotograf.

Siden jeg startet firmaet mitt som fotograf, har jeg stort sett jobbet med ”vanlige” fotograferingstjenester som bryllup og portretter av familier, småbarn, nyfødte, graviditet. Jeg elsker å ta bilder av mennesker og å ta bilder av bryllup og portretter er veldig gøy. Men over tid har jeg lengtet etter å gjøre noe som føles mer naturlig og autentisk, og det er her livsstilsfotografering kommer inn i bildet. Når jeg tar bilder av bryllup og portretter, må jeg finne et vakkert sted, belyse kundene mine ved hjelp av lysutstyr og hjelpe kundene mine å posere på en god måte for å kunne ta et vakkert bilde. Men når jeg fotograferer folk som gjør noe de elsker å gjøre, for eksempel en fotballspiller som spiller fotball eller kanskje en danser som danser, kan jeg fotografere det som skjer i øyeblikket uten å måtte ta hensyn til hvor vi er, hvordan lyset er eller hvordan de beveger seg, og dette er veldig tilfredsstillende da jeg kan fokusere på å fange øyeblikket i stedet for å skape et øyeblikk. Jeg har derfor jobbet mer og mer med livsstilsfotografering og liker det mye. Det føles naturlig og autentisk å fotografere en eller flere mennesker som gjør noe de elsker å gjøre.

Gjennom årene har jeg samlet mange bilder som representerer forskjellige livsstiler og har nå laget et galleri der du kan se hva jeg fotograferte før for å kunne få en idé om du vil bestille meg som fotograf.

Hvis du vil sjekke ut livsstilsbildene mine, klikk her!

Spørsmål eller bestillinger: 45398843, mail@pixpep.no