kvinneportrett ved Operaen i Oslo

Portrettfotografi i Oslo

I slutten av november 2021 møtte jeg Jannicke på biblioteket i Oslo for å ta portretter. Jeg driver eget firma som portrettfotograf i Oslo og hadde fått i oppdrag av Jannicke å ta portretter av henne.  Planen vår var å ta portretter i Oslo sentrum med byen som bakgrunn. Vi startet ved Operaen i Oslo og fortsatte deretter til Akers brygge mens solen gikk ned. Når solen har forsvunnet, fortsetter vi å ta bilder under den såkalte. blå time. Jeg liker veldig godt den blå timen når man kan få en fin mørkeblå bakgrunn men samtidig varmt lys på motivet. Lysene som tennes i byen blir også et fint supplement til blåtonene fra himmelen. Etter å ha tatt bilder på Akers brygge avsluttet vi med noen portrettbilder på Rådhusplatsen med havna ved Akers brygge som bakgrunn. En vellykket ettermiddag som ga mange fine bilder og hyggelig samvær med Jannicke.

Når jeg selger mine tjenester som portrettfotograf, er ikke bare selve fotograferingen inkludert. Det inkluderer også redigering av bildene, og det er her det virkelige arbeidet begynner. De fleste kunder vil at jeg skal redigere huden i ansiktet deres slik at de blir så vakre som mulig. Dette kalles også hudretusjering. Dette tar tid. Hudretusjering er ikke nok til å produsere vakre portrettbilder. Jeg må også gå over alt fra hvitbalanse til kontraster, skarphet, lyse dager og skygger med mer. Alt etterarbeid er verdt tiden det tar å få vakre portrettbilder. til syvende og sist er det sluttresultatet som teller.

Jeg tilbyr mine tjenester som portrettfotograf i Oslo for både privatpersoner og bedrifter. Se mitt galleri for portrettbilder hvis du vil se mer.

Spørsmål eller bestillinger: 45398843, mail@pixpep.no