Toast master tale till bryllupsparet Vardeheim selskapslokale Oslo

Videograf på bryllupsfest i Vardeheim selskapslokale Oslo

Høsten 2022 fikk jeg i oppdrag å filme Audun og Benedictes bryllupsmiddag og påfølgende bryllupsfest. Brudeparet hadde en fotograf som fotograferte bryllupet deres og tok parbildene deres tidligere på dagen. Min oppgave var å være deres videograf og filme resten av kvelden fra middag til fest. Jeg ville også prøve å ta så mange bilder som mulig mens det andre kameraet mitt sto på stativ og dokumenterte alt på film. Stedet for brudeparets bryllupsmiddag og bryllupsfest var på Vardeheims selskapslokale i Oslo. For meg som bryllupsfotograf og videograf er det viktig at rommet er romslig og godt opplyst for å få best mulig forutsetninger for å kunne ta fine bilder og gode videoopptak. Rommet var ikke romslig, men hadde uvanlig god belysning. Når et bryllupslokale er trangt, må jeg jobbe hardt for å finne gode vinkler til bildene og filmen min. Det gikk bra og når kvelden var over og jeg hadde fotografert og filmet alle talene, og når brudeparet skar kaken var det på tide å reise hjem etter å ha vært med og foreviget nok et hyggelig bryllupspars store dag. Under kan du se noen bilder fra middag og fest i Vardeheim selskapslokale Oslo.

Hvis du vil se flere bryllupsbilder, klikk på bildegalleri bryllup.

Spørsmål eller bestillinger: 45398843, mail@pixpep.no


Publicerat

i

av