Brudepar Akers brygge Oslo

Bryllup på Oslo rådhus

Fredag ​​19/7 2019 fotograferte jeg Andreas og Yuan da de giftet seg i Oslo rådhus. Jeg møtte paret på Oslo rådhus en regnfull fredag. Jeg startet dagen med å fotografere bryllupet i Munch-salen i rådhuset. Etter vielsen tok vi noen familieportretter på rådhuset. Familien dro hjem for å gi paret litt tid til fotografering i sentrale Oslo. Jeg og det lykkelige paret tok en spasertur for å fotografere portretter. Vi gikk til Akers brygge, Akershus festning og de sentrale delene av Oslo med Karl Johan, Universitetsplassen og endte i Slottsparken. Alle disse stedene tilbød veldig vakre omgivelser for fotografering. Oslo sentrum er rett og slett en fantastisk by for fotografering av bryllupspar. Da jeg var ferdig med oppdraget, dro paret videre til Frognerseteren på Holmenkollen for å spise bryllupsmiddag med familie og venner.

Skal du gifte deg på Oslo Rådhus? Ser du etter en profesjonell fotograf som kan dokumentere bryllupet ditt og ta parportretter av brudepar, familie og venner. Kontakt meg så kan jeg gi deg et tilbud som passer deg eller se min side for priser.

Hvis du vil se flere bryllupsbilder, klikk på bildegalleri bryllup eller se mitt galleri for kun bryllup på Oslo Rådhus.

Trenger du en bryllupsfotograf? Spørsmål eller bestillinger: 45398843, mail@pixpep.no

Hvis du vil se flere bryllupsbilder, klikk på bildegalleri bryllup.