Bruden går in i Gol stavkirke for å gifte seg

Bryllupstrender 2024

Spørsmål eller bestillinger: +47 45398843, mail@pixpep.no

1. Personlig og autentisk. I dagens digitale verden er det viktigere enn noen gang at bryllupsbildene og filmene er personlige og autentiske. Bryllupspar ønsker å fange sine egne unike historier og øyeblikk, ikke et perfekt bilde av hvordan et bryllup ”burde” se ut. 

2. Fokus på detaljer.

Det er de små detaljene som gjør et bryllup spesielt. Derfor er det viktig å fange disse detaljene i bildene og filmene dine. Det kan handle om alt fra brudeparets smykker og klær til blomster og dekorasjoner. 

bild av giftgeringer i røde roser
Bryllupsfotograf i naturlige omgivelser

3. Naturlige omgivelser

Mange par velger å gifte seg i naturlige omgivelser, for eksempel i skogen, ved sjøen eller på en gård. Bryllup i naturen er en trend som vil fortsette også i 2024. Naturlige omgivelser er vakre og avslappende, og de skaper en følelse av harmoni og ro. 

4. Immersive storytelling

Immersive storytelling er en trend innen videoproduksjon som fokuserer på å skape en følelse av nærvær hos seeren. Dette kan gjøres ved å bruke teknikker som slow motion, drone-filming og 360-graders filming.

Immersive storytelling er en god måte å fange den følelsesmessige opplevelsen av et bryllup. Det kan hjelpe seeren å føle seg som om de er på stedet og opplever øyeblikket sammen med brudeparet.

Brudeparet sitter i gresset og åpner en flaske champagne som spruter av skum.
bruden ankommer kirken med faren og bryllupsgjestene reiser seg

5. Live video streaming

Live video streaming er en annen trend som blir stadig mer populær. Det gir familie og venner som ikke kan være til stede i bryllupet muligheten til å se det live. Hvis du vurderer å live streame bryllupet ditt, sørg for å gjøre det i god tid. Du trenger også å sørge for at du har riktig utstyr og teknikk for å sikre at streamen er av høy kvalitet.

Se også artikkelen min om bryllup i naturen.

Spørsmål eller bestillinger: +47 45398843, mail@pixpep.no


Publicerat

i

av