Brudepar poserer på Karl Johans gate i Oslo efter Bryllup på Rådhuset

Vielse i Oslo rådhus

Første fredag ​​i 2022 fotograferte jeg Hege og Barrys bryllup i Oslo Rådhus. Bryllupet ble holdt i Munchsalen i Rådhuset. Det var et enkelt bryllup med brudeparet, brudens to døtre og to venner som vitner. Etter bryllupet tok jeg noen bilder av paret, deres døtre og venner inne i Rådhuset. Rådhuset er veldig vakkert innendørs. Her er det mange gode muligheter for fine bilder av brudepar. Vi dro deretter videre til Slottet i Oslo for å ta noen portrettbilder av paret. Vi var heldige da det snødde den dagen. Det er ikke hver dag man får fotografere et brudepar i snøvær. Jeg liker virkelig snøen som en innramming av bildene på paret. Etter å ha fotografert paret på slottet og Karl Johans gate dro vi videre til deres hotell The Thief på Tjuvholmen i Oslo for å ta noen siste bilder fra hotellrommet deres som hadde utsikt over Akers brygge. 

Skal du gifte deg på Oslo Rådhus? Ser du etter en profesjonell bryllupsfotograf som kan dokumentere bryllupet ditt og ta parportretter av brudepar, familie og venner. Kontakt meg så kan jeg gi deg et tilbud som passer deg eller se min side for priser. Jeg tilbyr prispakker for alle lommebøker.

Hvis du vil se flere bryllupsbilder, klikk på bildegalleri bryllup.

Skal du gifte deg i Oslo rådhus eller i kirken og leter etter en fotograf? Trenger du en bryllupsfotograf i Oslo eller et annet sted? Jeg fotograferer bryllup i Oslo og over hele Norge. Spørsmål eller bestillinger: 45398843, mail@pixpep.no

Hvis du vil se flere bryllupsbilder, klikk på bildegalleri bryllup.

Spørsmål eller bestillinger: 45398843, mail@pixpep.no, messenger